| draky90 a întrebat:

Salve colegi,vin cu o intrebare,doresc sa achizionez un telefon pentru rasfoit pe net, un mess si calling, sh, maxim 370 ron,cu ecran ok,nu minuscul, sa arate ok, am pus ochii pe un iphone3g stare impecabila la pretul de 370 ron,jailbreak,ne-blocat, este foarte ok.

Credeti ca se merita, dupa circa 3 zile de rasfoit, am gasit numai tentative de chinezarii sau LG optimus one p 500 care arata ca naiba.

Nu vreau indrumari gen: mai pui 200 ron si iei gs, sau tampenii de genul Samsung galaxy s3, am aceasta suma,vreau un telefon decent, ce spuneti, se mai merita iphone-ul 3g? Merci frumos!

7 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

Iti recomand un telefon Android, iOS (iPhone) au sistemul de operare foarte limitat. Dupa criteriile pe care le-ai cerut tu, ar merge orice telefon android, fie HTC sau Samsung.

PS: Nu se merita iPhone.

| draky90 explică (pentru JaJe):

Te inteleg, dar la 3 milioane + - gasesc numai caramizi cu ecran de 2.7-3.2 sad

| JaJe a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun, ai cam dreptate, ai putea sa incerci un telefon SH? sau vrei neaparat nou?

| draky90 explică (pentru JaJe):

Pai sh le-am cautat, si majoritatea cu ecran mai mare sunt chinezarii, iar Samsung sau HTC bune ajung la 450 ron, nu vreau sa depasesc 350+-,mai mult mess-ul ma intereseaza,pot face asta si pe cele cu ecran mic,dar cand vad caramizile acelea,parca ma zgarie pe ochi.

Am mai gasit Orange boston, cu android, ecran ok, foarte frumusel, la 250 ron, sunt pe ganduri, este facut de gigabytehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ynna93 este un tepar! Cautati pe computergames si google sa vedeti ce tepe da!

| ynna93 a răspuns:

Nokia n97:d

| ynna93 a răspuns:

Funda?batting eyelashes