| mariusyk08 a întrebat:

Salve!
La PC am probleme cu spatiul din partitia C. La "Users" cand dau la proprietati apar ca ocupati 11 GB,dar daca intru la fiecare user in parte (sunt doi) nu mai gasesc acelasi numar de GB,ci mai putin. undeva cam pe la jumatate adica. Unde sunt acei GB,de ce nu apar? Stiu ca s-ar rezolva cu o reformatare,dar din diferite motive as prefera sa nu fac asta in momentul de fata. De asemenea am auzit de CC Cleaner. Am facut o scanare cu el,am scanat si spatiul liber, dar nu s-a eliberat nimic.
Va rog sa ma ajutati sa curat spatiul din partitia C. Cum pot vedea acei GB ascunsi ca sa stiu ce pot sterge? In CC Cleaner ce anume ar trebui sa fie bifat la o scanare pentru a curata eficient spatiul dar sa nu sterg nimic util?

Răspuns Câştigător
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
Fisierul care consuma memorie este hibernarea (fisier ascuns de 1-3Gb).

1 Cum sa vezi fisierele invizibile sa zicem:
Start=Control Panel=Folder Options=View
Si bifeaza casuta:Show hidden files and folders.
Si dupa dai Ok.

2 Programe care sa iti creasca performanta sunt putine dar foarte bune mai ales daca ai si PRO.
Iti zic cateva programe care le folosesc si eu si le recomand cu cea mai buna incredere.
PS:Iti rezolva/repara problemele pe care le ai.
-Advanced System Care 8
-Glary Utilities 5
-Wise Care 365

3 Legat cu fisierul de hibernare care consuma o gramada de memorie, mai intai trebuie sa debifezi casuta de hibernare si dupa sa-l stergi altfel nu merge.
Mic tutorial cum sa stergi:
http://li.ro/wlau

Sper sa rezolvi problemele din pc si sa iti imbunatateasca viteza.
Poti sa le ei la Free dar recomandat sa ai Pro ca ai mai multe avantaje.
Daca vrei sa ai Pro poti sa ma contactezi si iti pot da eu cateva key.

Mult Succes!
Si nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns care te-a ajutat.

| dannyel86 a răspuns (pentru DragomirMihail2020):

Mersi ca mi-ai amintit de spatiul ocupat de hibernare. Mi-am reinstalat Windows-ul si am umblat prin setari pentru a imbunatati performanta, dar de Hibernate chiar uitasem. E o tehnica buna de a mai economisi spatiu pe partitia C.

2 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

In Ccleaner apesi doar butonul "Run Cleaner" si astepti sa termine eliminarea fisierelor temporare din sistem. Daca nu ai facut asta pana acum, cu siguranta spatiul se va elibera.