anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Samsung galaxy note 2 sau Samsung galaxy s4? Explicati de ce.
Eu sunt atra se Note 2 dar ma intreb daca nu e prea mare

6 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Ce vrei sa fai cu el? happy
daca iti iei de fita as zice nici unul.

Note 2 este un telefon destinat mai mult pentru business. calitatea fotografiilor este mai slaba decat la S4.
pe de alta parte, bateria lui Note este mai buna decat cea de pe S4 (desigur depinde si de care S4 vorbim insa nu e mare diferenta intre ele. ma refer la i9500 si i9505 care au diferente de 10 15% in favoarea lui i9505)

pe mine personal ma enerveaza asa-zisele "fablet-uri" adica tablete de aproximativ 7 inchi +-, cu functionalitate de telefon. mi se par grosolane mai ales cand le tii in buzunar. eu am avut un
ipad mini pe care l-am vandut dupa ce l-am injurat pe Stefan Slujba ala.

asa ca i-ati ceva care sa iti incapa in buzunar. dar daca vrei si ceva mai mare ia in vizor Padfone Station
eu am de gand sa imi iau Padfone infinity cand este livrat si in Romania la magazine

| TofanCristi a răspuns:

Galaxy s4! Dacă îţi place să "notezi" (desenezi, scrii, etc) ia-ţi note 2.

| MembruSeniorTPU a răspuns:

Daca inca nu te-ai hotarat ce Samsung Galaxy sa-ti cumperi, citeste articolul de mai jos si vezi care ti se potriveste mai bine.

http://www.lumeadigitala.ro/......si-s4-mini

| xelAlex a răspuns:

Eu zic sa-ti cumperi S4 pentru ca e mult mai bun, are si multe chestii tari... si in plus nu e asa incarcat ca Note 2...parerea mea big grin N-o sa regreti alegerea

| xelAlex a răspuns:

Scuzeeeee am vrut sa zic sa iti cumperi Note 2, nu S4, habar n-am ce am azi...deci Note 2

| Rusu_Viorel_1985 a răspuns:

Dac iti place sa desenezi ia-ti Note 2. Insa S4 mi se pare mult mai SMART si pe el poti sa-ti descarci aplicatii cu care sa poti desena.

Întrebări similare