Ăla minte. La mine durează 3-4 zile si m-a joc tot timpul pe el. Este mai rapid decât iPhone 5S. Le am pe amândouă. S3 mini este cel mai bun telefon. Neaparat ți-l recomand!
Da mi-a zis cineva ca e mai slab galaxy
Nu lua s3 mini. Asta e o perere mai sincera si din partea cuiva care are macar o legatura cu ce scrie. Telefonul e ok, dar hardware e foarte slab. Daca vrei sa il iei pentru jocuri, faci o mare mare greseala. Si chiar as vrea sa vad la cel de mai sus care vorebeste aiurea, cu ce e mai bun, macar 1 singur punct, s3 mini fata de 5s . Sa fim seriosi...
Iti poti lua dar ai grija sa fie original " Made in Germania ", deoarece jocurile iti merg foarte bine si celelalte aplicatii, eu am avut S3 si era chinezarie si cand intram pe jocur imergeau ca dracul, sacadate.
Ca sa fiu foarte obiectiv:
Ce imi place la acest telefon:
- camera de 5mp
- faptul care android
- bateria
Ce nu imi place
- procesorul il consider cam slabut
Poti sa verifici aici: http://bit.ly/1m2T5Qt sa vezi daca gasesti vreo reducere pentru el!
E ok, dar ai putea sa mai astepti, sa mai strangi niste bani si sa-ti cumperi un s4
Are anumite avantaje fata de alte telefoane. Am avut si eu dar l-am spart din greseala.
Eu zic sa il iei dar sa ai mare grija de el. Un lucru rau e faptul ca nu tine mult bateria (maxim o zi, depinde cat il folosesti)
Eu zic ca nu merita fiindca acum apare noul S5 si in Romania sau poti sa-ti iei un S3 (cel mai mare) sau un S4 mini.
Iti spun ca S3 mini are toate capacitatiile reduse.Mai bine iti iei un model mai mare si mai bun!
La multi ani anticipat si bafta la ales!
Downhillboy întreabă:
FreshMint întreabă:
biutzaB întreabă:
FloFlorentina întreabă: