| MrSonnyist a întrebat:

Samsung Galaxy S plus sau LG P990 Optimus 2x? Vreau raspunsuri serioase si daca se poate si diferenta dintre ele. Avand in vedere ca au cam acelasi pret nu stiu pe care sa il iau.Si as dori sa stiu si motivele pentru care alegeti o varianta.

Răspuns Câştigător
| MaStErShOt a răspuns:

Am un coleg care are LG optimus 2x si sta cu el in priza toata ziua (inclusiv la scoala), daca te apuci sa butonezi net-ul sau jocurile nu tine bateria decat vreo 2 ore....samsungul am inteles ca este un telefon foarte bun, are ecran super-amoled de 4 inch, procu de 1. 4ghz il ajuta foarte mult (chiar daca la LG are proc dual-core nu exceleaza), camera am inteles ca face pozele foarte bine in conditii de luminozitate buna

2 răspunsuri:
| Coltan_Cezar_1998 a răspuns:

Eu te-asi sfatui sa iti cumpero Samsung galaxy s plus deoarece firma Samsung este superioara firmei LG si dupa parerea meau samsungul este de mai mare calitate. Samsung galaxy s plusare performante egale sau chiar mai bune decat iphone 4, pe cand lgul este mai salb din punctul meu de vedere. sper ca ti-am fost de ajutor

| Didi_Didicutza_1997 a răspuns:

Cumparati Samsung galaxi s plus deoarece am eu si este foarte bun l-am scapat o o data de pe balcon (etajul 2) intr-o balta si nu s-a spart nici nu s-a stricat pe cand o prietena avea LG p990 optimus 2x si l-a scapat pe covor si nu a mai functionat! Fa alegerea corecta (Samsung galaxi s plus)!