| Razvan03Andrei a întrebat:

Samsung Galaxy S Plus vs LG Optimus x2
Care e mai bun?
Eu zic sa lasam designul la o parte si la fel si bateriahappy
In rest,sunt asemanatoare.LG castiga teren si la camera, internet(are o viteza de upload si download mult mai buna.) si desigur este dotat cu nVidia TEGRA 2 si mai este si dual-core, avand doar 1000MHz dar cu un overclok ajunge undeva mai departe.dar la fel si SPlus
Singura diferenta pentru mine este ecranul.
Deci,eu am fost atras de S PLUS si in general de firma Samsung,dar l-am vazut recent si pe acesta si imi dau seama ca e chiar super bun(imi place ca are tegra).
Va rog frumos,daca am spus ca-mi place mai mult LG-ul,nu vreau sa va influentez, dar vreau sa-mi iau un telefon cu adevarat bun.Sunt genul de gaming si cred ca LG-ul imi ofera experiente mai bunehappy

Răspuns Câştigător
| MHems a răspuns:

Sa incepem, ambele au conexiune 2G si 3G. Samsung Galaxy S Plus are un display Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M culori, iar LG Optimus x2 are un display IPS LCD capacitive touchscreen, 16M culori, deci pana acum display- ul mult mai bun e al LG- ului. Samsung Galaxy S Plus suporta rezolutia de 480 x 800 de pixeli si LG Optimus x2 la fel tot 480 x 800 pikeli si au densitatea de 233 pikeli pe inchi ambele telefoane. Ambele au multitouch si vin cu Gorilla Glass Display. Samsung Galaxy S Plus vine cu interfata TouchWiz versiunea 3.0. Pana acum sunt la egalitate. Ambele au jack de 3.5 mm. Memoria interna la Samsung Galaxy s Plus este de 512 MB de ROM si 512 MB de RAM, iar memoria interna la LG Optimus x2 este de 8 GB de stocare si 512 MB de RAM. Pana acum LG- ul e mai bun. Samsung Galaxy S Plus vine cu viteze de 14.4 Mbps download si 5.76 Mbps upload, iar LG Optimus x2 cu viteze de pana la 7.2 Mbps download si 5.76 Mbps upload. Ambele vin cu conectivitate Wi- fi ( Wirless ) aici la viteza castiga Samsung Galaxy S Plus. Camera la Samsung Galaxy S Plus este de 5 Mpx si poate filma HD la 720p@30fps, si una secundara pentru video conferinte ce filmeaza VGA si LG Optimus x2 vine cu o camera de 8 Mpx ce poate filma HD la 1080p@24fps, 720p@30fps si mai vine cu o camera secundara de 1.3 Mpx pentru video conferinte, am uitat sa precizez ca ambele vin cu autofocus, Geo-tagging, touch focus, face and smile detection si LED Flash ( Blitz ). Camera din punctul meu de vedere muult mai buna este la LG. Samsung Galaxy S Plus vine cu Android versiunea 2.3 ( Gingerbrad ) si LG Optimus x2 cu Android versiunea 2.2 ( Froyo ), daur se poade face upgrade la versiunea 2.3 Gingerbrad. Procesorul la Samsung Galaxy S Plus este de 1.4 GHz Scorpion si la LG Optimus x2 este Dual-core 1 GHz Cortex-A9. Cam asta este. Alegerea mea ar fi LG Optimus x2 din punctul de vedere al display- ului, camerei, sistemului de operare pe care ruleaza. Alegerea iti apartine. Sper ca te-am ajutat! Pawinking!

| Razvan03Andrei explică (pentru MHems):

Si eu ma gandeam ca o sa castige Tegra 2(LG x2)big grin

1 răspuns: