| catalineusx a întrebat:

Samsung S2 sau Galaxy Nexus? Greu de decis.As opta pentru s2 pentru ca e mai rezistent si in afara de rezolutia ecranului e la fel ca galaxy. Diferenta de pret este de 200 si ceva de lei mai mult pentru Nexus.M-ar interesa telefonul decat pentru internet/aplicatii/jocuri.Multumesc pentru sfaturi!

Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

Samsung Galaxy s2, eu pe asta l-as alege pentru ca este telefonul meu preferat, nu ai ce sa ii mai ceri si frumos, si rezistent, si camera mare, te rupe in 2 coreanul la culori, nu mai zic de meniu si de internet ce procesor are.E un telefon bun, dar nu poti sa stii pana nu vezi cu ochii tai, adica sa il tii in mana sa te uiti la el. Sper ca te-am putut ajuta cu parerea mea! Noapte buna!

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

S2, deaorece e aproxaiativ la fel de performant. Numai ca, ecranul hd de la Nexus, il trage tare in jos, ca si performanta, la Nexus saracul fiind nevoit sa controleze de 2 ori mai multi pixeli in acelasi timp. Plus ca pe Samsung ai o camera mai buna.

| MYK3 a răspuns:

Varumeo a avut S2 si la vandut pe Nexus si zice ca e multumit dar mie imi pare cam dezamagit deci S2