In prinul rand daca vrei un tel sa spunem vrei pentru gaming iti recomand Iphone dar ai grija daca al iei Second hand si sunt avantaje si dezavantaje La Iphone o sa ai mai multe restrictii si mai putine app free daca nu este o solutie la Iphone JAILBREAK Si la Android avantajele sunt ca nu au atatea restrictii ca Ios si gasesti mai usor tot ce-ti trebuie Si amandoua sunt tel de top sa zicem dar pe Samsung poate o sa ai o camera mai buna si este putin mai mare si asta este alegerea ta ca altii isi dau parerea dar alegeti tel potrivit si sa-ti placa Succes in Alegerea tel
Nu pentru gaming, folosire de zi cu zi, in special pentru poze frumoase si clare
Pentru poze si folosire pentru de zi cu zi iti recomand cu cea mai mare placere Samsung fiind utilizator si iti spun ca nu o sa te Dezamageasca Este un Tel bun Si Are o Camera mai buna decat Iphone eu Ti-am spus este alegerea ta si La un pret/ calitate Samsung
Si eu eram în aceeași situație ca a ta duminica trecuta numai ca eram între S7 si Iphone 6s. Diferența de preț era de 200, ambele 32GB, deci nu mare. Chiar eram entuziasmat ca as putea avea propriul meu iphone de luni, dar după multe recenzii citite si vizualizate pe Youtube am înclinat spre S7. M-am dus luni la Orange sa butonez telefoanele: pe iPhone nu știam sa fac nimic (folosesc Android de când ma știu), dar îmi plăcea cum arata, era frumos. După m-am dus sa vad barosanul, S7 edge pentru ca ala normal era închis. Varianta Edge nu prea mi-a plăcut foarte mult, dar cea normala parca îmi făcea cu ochiul. După am întrebat pe un bărbat care lucra acolo ce sa aleg, sunt indecis. Mi-a zis direct ca S7 e cel mai bun telefon din toate, "As alege S7 in orice zi, nici nu stau la discuții", iar unii clienți chiar vin nemulțumiți cu iphone. În momentul ala era clar, voiam S7, asa ca m-am dus la altex (era mai ieftin, acum pe eMAG e redus frumos vad, dar nu regret ca n-am așteptat) unde am întrebat iar pe cineva si mi-a spus clar ca ar alege S7 fără sa clipească, camera e net mai buna, cea mai buna dacă nu, dar iphone sunt al naibii de rezistente si clienții dacă vin cu Samsung la reparat vin rar. Cică cu S7 nu a venit nimeni, cu S6 a venit unul si cu S5 au venit câțiva.
Mi-a dat telefonul din vitrina, l-am butonat împreună (ma interesa amprenta sa vad cum merge) si am sfârșit prin a cumpăra S7 roz. Deci 2 oameni mi-au recomandat direct S7 în fata 6S si George Buhnici a făcut același lucru într-un videoclip.
Deci gândește-te puțin ce întorsătură de situație a fost la mine. Visam la un iPhone de ani de zile, nici prin gând nu mi-ar fi trecut ca as putea avea 2800 de lei în mana sa iau unul si acum, când ajusesei sa am chiar mai mult, am ales S7 cu toate ca puteam sari direct la Iphone 7. Aveam un S4, trebuia sa menționez.
In cazul tău as alege negreșit S6. Diferența pana la S7 în ceea ce privește caracteristicile nu e mare, nu se simte atat de mult, dar iphone 6 chiar e pe lângă în opinia mea. Nu se ridica iphone 7 la standardele S6, darămite iphone 6. Acum as alege orisicand Samsung, nici nu mai vreau sa aud de iphone, nici nu știu de ce chiar consideram sa iau un iPhone, probabil eram dominat de instinctul primitiv, barbar, de a avea și eu iphone ca toată lumea "Dă societate bogata", ca cei "smecheri" au iphone si aialalti stau cu Samsung, dar nah, S7 ii violează pe toți pana apare S8, iar S6 nu e mai departe. Dacă s-ar face un clasament probabil ți-ar ieși S7 Edge, S7, S6 Edge, S6 (deja este asa, primele 2 sunt pe locurile respective, S6 nu intra pentru ca nu-i apărut în 2016), Iphone 7 plus, Iphone 6S si restul.
Bafta, ia S6 ca e mai ieftin si nu regreți
Un raspuns frumos dar Samsung Si Iphone Te-ai uitat care este Mai bun Samsung Combate Iphone La capitolul Camera Dar la Perfomanta Nu o sa fie Android sa combata Iphone Ios este mai stabil Ca Android Fiind Utilizator de SAMSUNG nu sunt 100% Multumit de El am avut Iphone si stiu ce inseamna perfomanta Un tel nu-l tin pentru Camera Performanta lui Si stabilitatea unui tel conteaza Oricum fiecare cu parerile lui si cu alegerea lui
Foarte adevărat, nu doar adevărat ceea ce spui, chestiunea asta este clara cred, Iphone bate Samsung la benchmark mereu pentru ca IOS exista doar pe IPhone, e construit doar pentru un număr redus de telefoane, ori Android e pe N-spe sute de smartphone-uri, ceea ce nu-i tocmai un avantaj. În sensul asta trebuie sa recunoști ca iphone scoate rezultate mai bune, dar pe mine nu prea ma mai interesează acestea. Acum câțiva ani chiar eram atent la benchmark-uri, dar acum vreau doar sa țin în mana un telefon rapid, stylish și care nu ma limitează prea mult. Pe S7 parca nici bateria nu ma limitează, au trecut 21h si 5 minute de la ultima încărcare si mai am 44%. Am mai trimis mesaje, folosit netul (inclusiv acum, când scriu mesajul), uitat pe Youtube, adică folosit la nivel mediu, pentru ca nu ma joc niciodată.
Chiar i-am zis vânzătorului "Pai stiti, oscilez între cele doua mai mult pentru ca n-am avut niciodată iphone si vreau sa vad si eu cum e cu IOS" la care dumnealui îmi spune ca înțelege curiozitatea mea, dar îmi propune sa rămân pe Android dacă tot numai asta am folosit, pentru ca e posibil sa rămân dezamăgit din mai multe motive, limitarea fiind una din ele.
Un raspuns corect nu am ce sa comentez
Ti-as recomanda Samsung Galaxy S6, l-am avut si eu, are mai multa memorie si nu se strica asa de usor, il am de 8 luni. Si Iphone e bun, dar parerea mea, S6.
anonim_4396 întreabă: