| GabrinHO a întrebat:

Scuzati categoria, dar doresc niste raspunsuri mai rapide..Eram pe contul de Netflix al lui vara mea si deodata subtitrarile s-au schimbat la modul imi arata un fundal negru o umbra pe subtitrare,am vbt cu Netflix support,m-a pus sa intru in setari sa schimb de acolo umbra,o tot schimb,arata ca s-a schimbat,dar intru din nou acolo si-mi arata iar shadow.N-am mai putut intra pe acel cont,am luat contul unui prieten si aceeasi problema si aici si la tv si la telefon la fel arata subtitrarile, dar prietenului meu nu-i arata asa cu toare ca vedeam ca si la el pe profil era selectat shadow.aA mai patit cineva asa ceva? Cei din Netflix support ziceau ca e o eroare, ca nu se stie cand se va rezolva, dar lucreaza la asta.De pe15 aprilie imi fac cont propriu,dar imi e ca daca si atunci imi arata asa subtitrarile.A mai intampinat cineva problema asta? Eu n-am umblat absolut la nimic la subtitrari, deodata a inceput sa arate asa si nu pot urmari asa, efectiv nici albul subtitrarilor nu mai e la fel de alb, e mai innegrit si el.Nu stiu ce sa fac cum sa rezolv,am zis ca o fi de la tv, dar si pe telefon la fel arata.O fi de la Netflix, vor sa ma faca sa platesc cont, dar daca si dupa ce platesc imi arata asa o sa-i sun zi de zi in disperare.E bataie de joc asta.

1 răspuns:
| 1997onur a răspuns:

Hakeri -_-