| ClaraLove a întrebat:

Scuzati categoria.Deci am un laptop de 2 ani, inainte mergea perfect dar cam de 2 luni nu pot sa mai vad filme.Deci el sta 30 de minute ca sa incarce un filmulet pe youtube de 4 minute.As vrea sa vad si eu niste filme pe net dar astept, astept si nu incep, sa va spun: am bagat un film, am asteptat 30 min, 6o min si nu mergea.Ce pot sa fac? Trebuie sa sterg imagini, programe etc ca sa mearga ca eu deja am sters multe dar tot nu merge.Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Nu e de la imagini si nici de la adobe.Nu are cum sa fie de la Adobe fiindca mai mult ca sigur l-ai avut inainte sa intervina aceasta problema.E de la placa video cred, nu de la memorie umpluta.De la memorie mare merge greu dar nu se strica video-urile.Nu cred ca ai ce face personal.Trebuie sa il duci de unde l-ai luat la reparat (sau in alta parte) sau sa chemi pe cineva care stii ca se pricepe sa ti-l faca.Bafta! happy

| ClaraLove explică (pentru Floreenofficial):

Ok, deci sa il duc in Spania caci de acolo l-am luat?

| Floreenofficial a răspuns (pentru ClaraLove):

Ar fi bine laughing, poate se pricep bine si poate sunt mai seriosi ca romanii, oricum si la noi avem oameni care se pricep, du-l unde vrei numai du-l.

| Floreenofficial a răspuns (pentru ClaraLove):

Fundita?big grin

| DanyelFSN1 a răspuns:

Instaleaza Adobe flash player pluguins. Funda?