| Andrei32133 a întrebat:

Scuze categoria dar am nevoie de mare ajutor... M-am uitat pe eMAG la casti beats solo dy Dr.Dre si am vazut ca majoritatea oamenilor zic ca is niste pocnitori nu stiu ce alte marci sa gesesc ce aveti si voi si ziceti ca is foarte bune si la pret bun mi-ati recomanda? plsss cele mai bune casti rpimesc funda.

Răspuns Câştigător
| Alchimie a răspuns:

Sennheiser sunt o marca foarte buna de casti, apoi skull candy la fel sunt foarte bune, documenteazate despre acestea si vei vedea ca sunt foarte bune si calitate superioara poftim site-urile : http://www.savana.ro/, http://eu.skullcandy.com/

| Andrei32133 explică (pentru Alchimie):

1.Sunt faine (arata bine)
2.Au pret bun(200 de lei)
3.Vad comentari pozitive(doar pozitive gen,, i love these things. They look cool, sound awesome and best of all are the beast Miami heat. The only problem i have is how to clean them,,) nu stiu mai astept inca sa vad raspunsuri... dar asta arata bine dar tu ai asa ceva folosesti?

| Alchimie a răspuns (pentru Andrei32133):

Eu personal detin o pereche de casti sennheiser, deci da pretul e bun si sunt multumit

5 răspunsuri:
| Alex10023 a răspuns:

Da ai dreptate castile beatd solo by Dr.Dre nu sunt exceptionale, si au un pret ridicat. Dar depinde de care vrei.1.Bandă de fixare pe cap HPS valoroasă.Cum ar fi MDR-1RNC.2.Universale. Seria ex.3. EXTRA BASS.Cum ar fi MDR-XB600
Bas dinamic pentru toată muzica dvs.
Căşti cu bandă peste cap de 220 g, cu design pliabil, difuzor din neodim de 40 mm şi Advanced Vibe Structure. Castile mele sunt Casti Philips SHL 5000. Dar cele mai bune sunt cu bass. Funda?

| Andrei32133 explică (pentru Alex10023):

Is prea scumpe sincer si nici nu prea imi plac asa dupa aspect eu m-as duce pe skull imi plac si as faine si un prieten care are casti si skull si beats mi-a dat sa vad diferenta skull sunt mai bune arata si mai bine si sunt ati zguduie creieri... nu stiu acum mie nu-mi trebuie cu bass din ala exagerat mi leas lua in oras la o tinuta asa mai faina sa mai ascult niste muzica ca nu-s DJ sau ceva de genu si cat sa ascult eu muzica pe telefon si la caclulator