| silviucosmin a întrebat:

Scz de categorie dar e pupulat. Am probleme cu mouse-ul. Se blocheaza ca si cand l-as scoate din usb si l-as introduce inapoi repede. P.S Am instalat Windows(7),am dat update la bios, am instalat ultimu driver pt. mouse, am facut upgrade la windows tot ce era de facut. P.S2 Daca ziceti sa-mi schimb mouse-ul deja am facut-o >> am 3 modele de mouse-uri care fac la fel se blocheaza. Prin USB PS/2 si Usb cu conv de Ps/2. Nu stiu ce sa mai fac.Ma scoate din sarite aceasta problema (mai ales cand joc cs sau altceva).

3 răspunsuri:
| danimotenel a răspuns:

Atunci nu ramane decat sa fie problema de la usb sau la ps2, incearca sa bagi altceva la usb si vezi daca mai face asa si cu ps2 la fel, daca niciuna nu merge atunci e de la windows.

| Solanoo a răspuns:

Ai virusi sau erori? Poi vezi sa ai firu la mouse drept sa nu ai asezat ceva pe el incearca sa-i schimbi locul usbeului, vezi daca merge. Bafta! Sper ca te-am ajutat!

| silviucosmin explică:

N-am virusi e scanat complet.Am Schimbat mouse-ul n.are ce sa fie la fir si locul usb-ului(am 8 porturi) ba ca am si bagat pe PS2 si tot asa face sad. Deci cand se blocheaza se aude si sunetul ala de deconectare si apoi de conectare.