| andutz a întrebat:

Se intampla ceva daca imi las telu sa se incarce de la calculator prin usb?laughing E samsung corby.

11 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Nu este absolut nicio problemă.
În momentul când conectezi prin USB un dispozitiv la calculator, acesta realizează un "feedback" cu calculatorul, trimiţându-i informaţii referitoare atât la voltajul bateriei, cât şi la porturile prin care se realizează încărcarea. Aşadar dacă conectezi un telefon care are bateria de 3. 7 V să zicem, calculatorul ţi-l va încărca cu 3. 7 V, dacă bagi un MP3 cu acumulator de 1. 2 V, PC-ul ţi-l va încărca cu 1. 2 V.
De aceea atunci când conectezi la PC pentru prima dată telefonul, nu începe să ţi-l încarce imediat, ci de abia după 10 secunde, timp în care face schimbul de informaţii, după care începe încărcarea, şi/sau deschiderea portului pentru transfer de date, dacă dispozitivul şi softul permit acest lucru.
O seară frumoasă!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, se încarcă atât. Baftă!

| Cronki a răspuns:

Exista riscul sa se conecteze singur la un numar tip:8989xxxxxx si daca esti pe abonament vei avea de plata sume uriase in euro/dolari
In 2006, eram in Italia si un virus nenorocit a apelat de pe telefonul meu un numar international. Din fericire nu eram pe abonament si paguba nu a fost mare. Daca esti pe abonament, sa restrictionezi apelurile internationale!

Răspuns utilizator avertizat
| bOse a răspuns:

Se va incarca la fel ca la priza, nu exista pierderi, doar ca se va incarca mai greu.

| KULLER a răspuns:

Nu nu se intimpa nimic, stai fara grija.numai ca se incarca putin mai greu restul ebine...

| Lattie a răspuns:

Nu cred ca are ce sa se intamplethinking

| Anaisssss a răspuns:

Ai pierdut incarcatorul?laughing ...Nu, nu se intampla nimichee hee

| StefanCsLove a răspuns:

Nu se intampla nimic doar ca atat timp cat e la incarcat nu te va putea suna nimeni

| scapadeplictiseala a răspuns (pentru StefanCsLove):

La mine ma poate suna cand incarc telefonul prin calculator(usb)!

| PeeCy a răspuns:

Pai nu se intampla nimic doar ca nu o sa te tina mult bateriea fata de cum te tine cand il incarci cu incarcatorul telefonului original