Adica sa dai BlackBerry bold 9000 si sa primesti iphone 4? Tu vorbesti serios? Hai ca iti dau eu un blackbery din asta ca am unu aruncat prin casa si oricum nul mai folosesc si sa imi dai iphone 4.Pai tu mai intrebi.Cine e ala care face asa ceva? Blackberry este un stift, scuze ca zic asta.Pai ce ala e telefon? Du-te frate si ia-l pina nu se trezeste ala si sa-si dea seama ce prostie face.Numai intreba daca da si de ce ca pierzi vremea aiurea si pierzi si iphonul.Dar sa iti raspund direct pentru ca BlackBerry ala este un stift si il gasesti aruncat pe margina drumului de aia.Nu este touch screen nu are mai stiu eu ce calitati de nici un fel.In plus de asta este si greu sa elimini parola telefonului pentru ca trebuie sa ceri la ei bla bla complicata chestie.Si apoi uitate la pret si sa vezi ca balcberry costa 10 dolari si iphone 4 costa sute de dolari.Ba chiary blacberry ala ti-l da si gratis daca nu ma insel te si plateste careva sa il iei.Nu glumesc pe bune ia iphone ca nu pierzi nimic.
Cred ca te refereai la BlackBerry bold 9900 http://timez.ro/blackberry-bold-9900-touch/ iPhone 4 este peste.
anonim_4396 întreabă:
AlexanderKing întreabă:
ornitoringfsa întreabă: