Ipod touch e ca iphone numai ca nu poate sa sune. poti sa pui jocuri, poti sa inregistrezi si multe alte chestii pe care le are iphonul.eu as zice sa.ti iei un smartphone.
Ipod din cate stiu e pentru video, mp3 un fel de mp4 iar smartphone e mai bun ca are telefon, camera, mp3, mp4, wi-fi si multe altele deci smartphone!
Esti praf ma.Un Ipod 5 th e la fel de puternic ca Iphone 5 si poate face tot ce face el + camera + wifi etc si costa doar 10 mil, avand in vedere ca nu poate suna.Ia fa tu o comparatie de pret Nu-ti convine sa dai bani pe ipod 5 th si pe un telefon de 10 lei de pe care sa suni decat sa dai zeci de milioane pe un Ipone 5... Dai raspunsuri aiurea, doar ca sa te afli in treaba macar de veneai cu specs
... am spus "Ipod din cate stiu" deci nu te da destept comentand repede sa vad ca de fapt vrei sa ma faci prost ca se pare ca iti scapa de sub control.
Intelijentule... Memories a intrebat daca se merita sa cumperi ipod touch, nu ipod nano, nu ipod shuffle iar tu vorbesti aiurea fara sa stii.
PS:Nu-mi scapa nimic de sub control tu chiar esti praf in domeniul asta...
Iar ipod touch 5 th generation face tot ce face iphone 5, tot in afara de-a apela.
Daca iei in considerare faptul ca este mult mai ieftin decat iphone 5 cred ca se merita sa dai bani pe ipod
.
Cand o sa vii cu detalii tehnice ca sa ma contrazici si sa demonstrezi ca ipodul e asa cum ai spus tu... Pana atunci te poti considera praf in domeniul asta ca sa nu spun prost.
Nu se merita sa iei un iPod.Pe un smartphone, in afara de muzica care o poti asculta pe un iPod, poti face o multime de alte lucruri.Bineinteles,asta cu conditia sa iei un smartphone cu o calitate buna a sunetului.
Plm...Pnm...
Un smartphone il poti folosi ca telefon, nu doar pentru aplicatii dar ipod-ul il poti folosi doar pentru aplicatii.
(Daca nu raspunde nimeni la intrebare imi dai mie funda)
Salut. Nu se merita un ipod decat un smartphone deoarece pe telefon poti vorbi si pe ipod nu.
Ipod touch e ca iphone numai ca nu poate sa sune. Ipod din cate stiu e pentru video, mp3 un fel de mp4.
Smartphone are telefon, camera, mp3, mp4, wi-fi si multe alte aplicatii.Eu zic sa iei smatphone pentru ca e mai util. Funda?