| Gherghisan_Ionut_1999 a întrebat:

Se merita sa cumperi un xbox one? Puteti sa ma ajutati,ce ar trebui sa stiu cand cumpar unul. Ofer funda, var rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Nexialist a răspuns:

Salut!
Daca asi alege eu dintre PS4 si One desigur ca asi alege XBOX One.Grafica e superba + ai multe jocuri facute special doar pentru XBOX One cum ar fi HALO 5, Sunset Overdrive, Quantum Brake si Ea Vault Acces cu care poti avea acces la orice joc pentru o luna cu doar 5 dolari.Nu trebuie sa te preocupe decat pretul in rest il iei si e foarte simplu de instalat.Trebuie sa tii cont ca orice joc vrei sa joci trebuie cumparat. Sper ca te am ajutat, numai bine!

1 răspuns:
| sltlp a răspuns:

Sunt sigur ca nea asta de mai sus poate demonstra prostiile pe care le spune, deoarece ps4 efectiv e superior din orice unghi posibil cand vine vorba de grafica. Cand ps4 vine cu 8gb ram ddr5 vs 8gb ddr3 la xbox. Sau ca ps4 are un procesor grafic(da, el e cel care se ocupa de grafica, adica GPU-ul) cu 50% mai performant decat la xbox one. De aceea, ia si cauta pe net, si nu crede ce zic eu, sau ce zice el, sa vezi cate jocuri, inclusiv battlefield 4, pe ce rezolutie ruleaza pe xbox si cu ce rezolutie e rulat pe ps4. Sau COD, sau ce joc vrei tu.
Si cineva vad ca lauda ex.clusivitatile. Mare greseala. PS4, e superior la ex.clusivitati, si ca numar, si ca story. De halo am auzit, dar de restul nu am auzit deloc. Dar de the last of us ai auzit? Si cate nu sunt. Driveclub, etc. http://www.primagames.com/games/order-1886/feature/10-ps4-exc lusive-games-get-exc ited-about ma rog, ele is mai multe, cauti pe net daca vrei.
Also, zice de jocuri pe luna. ia cauta ce primesti pe luna daca iti iei ps plus.