| Andrellicious a întrebat:

Se merita sa imi iau iphone 4s la mana a doua? Nu tin neaparat sa fie nou,vreau sa functioneze ok, sa fie alb si sa coste maxim 10 milioane lei vechi.Mi-am dorit mereu iphone dar mi s-a parut scump si am zis sa nu investesc atat intr-un telefon.Dar inca vreau un telefon cu touch,memorie,camera si internet bune. Iphone-ul le indeplineste pe toate,zic.Dar daca totusi nu se merita sa-mi iau iphone second hand,ce telefon imi sugerati sa imi cumpar,NOU, sa aiba netul si camera bune si sa nu fie foarte scump?

Răspuns Câştigător
| panther2007 a răspuns:

Eu sincer nu ti-as recomanda sa achizitionezi un Iphone la mana a doua pentru ca achizitia este una riscanta, exista pe piata multe facaturi identice cu originalul greu de depistat pentru tine, totusi daca in momentul in care il achizionezi esti insotita de cineva care este cunoscator iphone cere parerea lui despre telefon. Totusi daca vrei in telefon performant si asemanator Iphone iti recomand Allview X1 soul care ca si aspect seamana extrem de mult cu Iphone insa ca si performante este mult peste iar pretul sau e de 1.600 de lei. Sau poti sa iti achizitionezi un Allview P5 quad pe Alb care costa 950 de lei sau un Allview V1 Viper care costa 900 de lei fiind la fel de performant ca si P5 dar avand un display mai mare si o sumedenie de carcase spate in cutie

4 răspunsuri:
| Ionait a răspuns:

Eu unul nu ti-as recomanda sa cumperi un iPhone in general, daramite unul second-hand. La 1000RON gasesti ceva mult mai bun, cumparat direct din magazin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone 5s.

| cookie14 a răspuns:

Parerea mea e ca se merita! Dar ai grija cand il iei sa nu te pacaleasca ca de obicei pe net(site-uri :mercador, tocmai, etc.) telefoanele sunt facaturi! Daca vrei sa-ti iei unul mai bine iti intrebi prietenii, rudele daca cunosc pe cineva care vrea sa-si vanda telefonulhappy sper ca te-am ajutat:* FUNDIȚA?happy

| DenysaEllena a răspuns:

Se merita! atata timp cat arata ok si e functionabil. mai bine pune-l e cel de la care cumperi iphone-ul sa il deschida de fata cu tine, sa iti arate cum functioneaza si ce defecte are, trebuie sa aiba ceva de il vinde ..sau poate vrea sa isi cumpere altul ori are nevoie de baniwinking Bafta!