| bogdannel977 a întrebat:

Se merita sa trec pe Ubuntu OS 13.04, tinand cont ca eu am renuntat de mult la jocuri,si ma mai joc din cand in cand pe facebook?(ceea ce vreau eu la un sistem de operare este simplitatea,viteza, comoditatea schimbarii paginilor fara sa ma incurc in ferestre)

Răspuns Câştigător
| jeek0 a răspuns:

Eu am ubuntu 10.04 pe un sistem o idee mai slab. linux in general iti consuma mai putin ca windows si e cu mult mai stabil.ai sa te convingi in plus sunt alternative la orice program din win. dar iti trebuie timp sa te obisnuiesti si se intampla numai daca iti place asta. ca si grafica da ceata de departe windowsului. doar cu jocurile nu stiu cum te descurci
http://www.youtube.com/watch?v=4QokOwvPxrE

3 răspunsuri:
| jeek0 a răspuns:

Depinde de la ce treci. poate treci de la un alt linux. daca ai avut windows evident e mai bine sa treci pe linux. nici nu incape in discutie si nu iti va parea rau

| bogdannel977 explică (pentru jeek0):

In prezent am windows xp pe 32 bits, imi poti spune daca va merge bine linuxul pe calculatorul meu:2 gb ram dd2, procesor Intel core duo de 3.4, hdd 160, placa de baza de la Intel cu placa video incorporata de 256 mb

| blaablaablaaa a răspuns:

Daca tu crezi ca nu te mai joci, da, dar sunt unele programe care nu suporta Ubuntu.