| Ramo024 a întrebat:

Se poate ca unui om să i se implanteze un cip? Și dacă da, se poate ca acel cip să îl influențeze pe omul respectiv? Sau este doar o teorie a conspirației?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu poate fi manipulat un om cu un chip, doar atunci cand vor exista robotii umani e posibil sa iasa o varianta pentru omul de rand

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se poate, depinde ce știe acel cip să facă. De exemplu este echivalentul unui cip care controlează bătăile inimii, folosit chiar acum. Dar nu este conform teoriei conspirației, că ni se va implanta uu cip fără voia noastră, care ne va controla.

| Wr3nch a răspuns:

Daca ar fi implantat cu o operatie invaziva, chirurgical direct in creier si e un cip care poate tinti zone exacte din creier ar fi posibil dar putin probabil. Dar nu, nu te implanteaza prin vaccin, si nici cand iti ia temperatura la magazin

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Deja te influenteaza social media. La ce mai e nevoie de cip?

| xerxes1 a răspuns:

De-a lungul timpului unele asa-zise teorii ale conspiratiei s-au adeverit si altele nu.
Mi se par la fel de dobitoci cei care cred orbeste in teorii ale conspiratiei cat si cei care nu cred in niciuna.

| Syrten a răspuns:

Telefonul pe care il avem cu noi zi de zi este un,, cip ". Prin intermediul lui suntem influentati si ne sunt prezentate tot felul de,, idei ".

Întrebări similare