anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate întâmpla ceva dacă am două antivirusuri? Ştiu că nu e bine. Eu am avast şi norton security scan. Nici nu mai ştiu cum a ajuns în pc-ul meu, probabil când voiam să descarc ceva, nu mai ştiu ce. Am încercat să dezinstalez norton security scan şi nu vrea să se dezinstaleze. Am windows 7, dar nu mai contează.

6 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Alea care au ajuns in PC ca prin magie si incep sa detecteze virusi in prostie sunt chiar ele niste virusi folositi de niste escroci(altfel n-ai cum sa le zici).Iti arata ca ai virus si cand vrei sa dai delete trebuie sa platesti.Alertele sunt false.Doar o metoda de a lua bani.

| al3xander a răspuns:

Da ar fi o problema mare daca ai avea 2 antivirusi pentru ca in momentul in care unul detecteaza un virus vrea sa-l stearga dar celalalt il blocheaza si vrea si el sa-l stearga dar nu-l lasa celalalt si este o problema mare pentru ca nu se "inteleg". norton security scan nu este antivirus, este o utilitara, poti sa o dezinstalezi linistita, se instaleaza la programele adware (cele care includ alte programe pentru bani, gen flash player).

| Crucified a răspuns:

Bine, bine, hai gata cu răspunsurile. Am dat restart şi am încercat din nou să dezinstalez prostia aia de norton security scan şi a mers.

| Radeas1 a răspuns:

Si eu am Windows 7, dar puteai avea orice sistem de operare de la MS de la 98 pana la 8 ca nu conta. Da, pot exista conflicte. Eu am avast! si Malwarebytes anti-malware, dar avast e antivirus (te protejeaza real-time, adica nu trebuie sa scanezi) iar malwarebytes doar scanezi cu el. Se bat cap in cap daca ai 2 cu realtime activ si intra virusii garla, deci aici nu merge mai mult e si mai bun. Insa in cazul tau, nu pot exista conflicte, fiindca norton security scan e doar o prostie care scaneaza rapid sistemul (doar C) si iti spune ca ai virusi ca sa cumperi antivirusul norton de la ei. Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta ta. Si joker11, daca nu stii, nu te baga.

| Joker11 a răspuns:

Nu are nimic,, daca merg amandoua folosestele.

| Crucified a răspuns (pentru Joker11):

Folosesc doar avast-ul. Am înţeles că norton security scan detectează viruşi în prostie.