In principiu se poate mari memoria ram. Dar nu te sfatuiesc sa te apuci de cumparat sau de demontat dupa ureche. Mergi cu el la un centru specializat si ei iti vor spune daca este posibil acest lucru. Sunt cazuri cand acest lucru nu este posibil. Computerul tau suporta pana la 4 GB Memorie DDR2 - RAM. Nu trebuie schimbat sistemul de operare. Nu incerca sa faci asta singur spre binele laptop-ului tau!
Da se poate dar si eu ca si colegul iti recomand sa te duci la cineva care a mai facut aceasta operatie aka un centru de pc-uri sau un prieten experimentat
Sistemul de operare (sau OS) în care computerul are instalat, de asemenea, are o limită maximă de RAM. Sistem de operare cele mai comune, Microsoft Windows, în general, nave ca o versiune pe 32 de biţi. Prăbuşirea unui sistem de operare pe 32 de biţi este atunci când mai mult de 4GB de RAM este instalat; OS va citi între 3, 0 Gb la 3. 6GB, în funcţie de hardware-ul instalat în computer. Dacă rulaţi un sistem de operare pe 64 de biţi se va recunoaşte mai mult de 4GB de RAM.
Da se poate, nu stiu exact cum se procedeaza pentru ca n-am incercat si de ce sa spun prostii!
Cel mai bine e sa mergi cu el in service-ul autorizat, sa nu iti pierzi garantia, sau sa ai suprize neplacute ulterior
Iuly2001 întreabă: