Pai, chiar daca le-ai instala tu automat in D, ele tot s-ar duce in C...adica de exemplu:
vrei sa instalezi un joc. Dupa ce ii dai tu next-uri d'alea, ajungi la locul de instalare. Il setezi sa se instaleze in D, dar in panoul de control, la adaugare/eliminare programe, el este acolo. Si in C este...deci nu ai cum, nu stiu de ce, dar oricum daca i-l instalezi in D, nu o sa-ti ocupe toata memoria din C
sper ca ai inteles ceva din aiureala mea
Nu tine PC-ul tau, toate programele la instalare se duc in C dar au si posibilitatea de a se instala in alta partitie. Iti recomand sa iti faci un folder "Programe", de exemplu, in partitia D si cand instalezi un nou program sa ii dai aceasta cale.
Pai tu cand instalezi un program te intreaba la unele :custom insal sau tipical instal(recomanded) adica la cea dea doua le inst. automat in C unde e windows-ul instalat dar daca setezi pe cealalta te intreaba unde sau iti arata asa de exemplu si tu poti schimba de la un buton din dreapta sau unD:\kdvsnsf altul browse locul sau ar putea direct sa iti arateD:\kdvsnsf si schimbi tu. Funda daca te-am ajutat.
Unele programe nu au nici butonul Browse si nici optiunea Custom. Si mie mi s-a intamplat.N-am avut ce face... Dar cauta in continuare solutii...
Mersi , da stiu si eu fazele ca uneori se instaleaza automat si uneori mergi sa alegi in ce partitie, dar era faza ca nu mai aveam destul spatiu in partitia D cu windowsu :p, dar oricum mi l-am reformatat , mersi tuturor :d.