| RememberToSmile a întrebat:

Se poate sa trimiti prin Bluetooth de pe calculator o melodie pe telefon? daca da, imi spuneti si mie cumbig grin Funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| dalea a răspuns:

Trebuie sa ai bluetooth la pc, adica un mic dispozitiv cuplat prin usb la unitate si driverul respectiv instalat pe calculator.

10 răspunsuri:
| PooChai a răspuns:

Da..descarci bluetooth pentru pc

| Denisaaa15 a răspuns:

Pai se poate.Descarci piesa care o vrei pe calculator, iti bagi cablul de date in telefon, apoi in calculator, iti apare un folder si pui piesa care ai descarcat-o in el.P.S. eu nu spuneam ca prin bluetooth, iti spuneam un mod mai simplu deoarece prin bluetooth nu stiu cum. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?

Răspuns utilizator avertizat
| perfectsmile12345 a răspuns:

Da, se poate. Dai click dreapta pe melodia care o vrei si acolo trebuie sa gasesti send via bluetooth, si iti activezi bluetooth-u de la telefon si dai acolo si dai accept si merge..asta doar daca ai bluetooth... Funda?

| AdelinaPopovici3092 a răspuns:

Ai nevoie de un cablu de date care sa mearga la telefonul tau si la computer si de pe calculator intri in telefon si bagi ce vrei! crede-ma am facut asta de 10000000 de ori!

| Sima_Simina_Maria_1994 a răspuns:

Simplu: click dreapta pe melodie, Send to Bluetooth Device, Search Device, alegi aparatul si trimiti. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| MitroKta a răspuns:

Prin bluetooth se poate daca ai bluetooth la pc. Ceea ce trebuie sa cumperi ca sa ai. Bluetoothul asta e un dispozitiv care cumparat vine insotit si de softul necesar a fi instalat. In caz ca ai deja si am batut campii pana acum, folosesti softul instalat odata cu dispozitivul.

| Kr5 a răspuns:

Se poate dar iti trebuie bluetooth bagat in calculator arata ca un stick il bagi in pc instalezi cd lui si dupa va merge fara acel bluetooth nu merge (Funda?)

| alexboyalexboy a răspuns:

Bluetooth pentru calculator gasesti multe pe net la 20-25 lei...am si eu unul si merge foarte binehappy

| shannygelu a răspuns:

Daca ai stick bluetooth pe pc poti daca nu ai cumpara