anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pricepe careva la notebook-uri? Mi s-a umflat bateria la un laptop de gaming pe care-l am de aproape 2 ani zile. I-am scos-o (era built in battery) problema este ca acum mi se misca totul mult mai greu, gen drop fps, inainte nu aveam asemenea probleme. Acum laptop-ul il folosesc doar pe cablu, fara baterie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai scos bateria... nu mai ai senzorul de pe ea. Intra in control panel la power settings si alege Best Performance ca power plan. Windows crede acum ca ai bateria pe 0% si reduce performanta ca sa nu se inchida laptop-ul.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca o pui inapoi iti mai face?

| kaTTsu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cum sa o pun inapoi? e praf bateria aia, e plina de umflaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru kaTTsu):

Ca sa elimini cauza cu fps drops.
Daca dupa ce o pui inapoi problema dispare, atunci e clar ca bateria este. Dupa asta iti cauti baterie noua fara umflaturi.

| kaTTsu a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi e sa nu bubuie aia e problema. cand am scos-o era umflata, a indoit carcasa si era foarte fierbinte. Ma gandesc sa nu am ceva probleme la cablul de alimentare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru kaTTsu):

Incearca alt incarcator atunci.

| relian a răspuns:

Ce spui tu ca ti se misca nu are a face cu bateria, n-are cum sa mearga laptopul ala mai rapid cu baterie decat fara, doara ti se pare tie.
Referitor la bateria arunc-o nu mai este buna.Deci este moarta definitiv nu mai ai cei face.O baterie, un condensator cand s-a umflat asa cum spui este terminat. Poti folosi laptopul doara cu incarcatorul merge struna, dar nu afecteaza curentul ce spui tu, ori ti se pare ori este conincidenta s-a intamplat acum sa fie mai slow.