-Supports dual graphics with PCI-E interface
Placa de bază dispune de interfață PCI-E, deci SUPORTĂ!
Esti dezinformat de amicul meu de mai jos, care aberează, îl iert probabil nu s-a uitat prin specificațiile plăcii de bază.
Avand in vedere recomandarea unei plăci video, spune-mi mai intai un buget pe care ești dispus să-l investești și ce procesor ai, de asemenea ce sursă.
Bugetul : undeva in jurul sumei de 200 ron.
Processor : Intel(R) Pentium (R) D CPU 2. 66GHz (2 CPUs)
Sursa : Model : LPK19-460W
(+3.3v & + 5V Max. OutPut + 245W. All is extend to 460W max)
PS: nu prea ma pricep am scris ce era trecut pe sura... daca mai trebuie ceva sa ma anunti
Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gainward/geforce-gt610-2gb-ddr3-64-bit/
Altceva nu există mai bun în banii ăștia.
Sper că nu ai pretenții la jocuri cu un așa buget, slăbuț. :)
Nu suporta..am avut si eu una asemanatoare..iti trebuie al calculator(RAMII sunt DDRII=>gunoi, procesoru la fel.)
Iti recomand Radeon Hd 7750 Sapphire GDDR5 edition(500 lei), placa asta de baza: http://www.emag.ro/......EYN8TBBBM/
4 gb ram(sa iei 2 sloturi de cate 2 gb ram..la 1600mhz)Si iti iei un i3(500 lei).Asa am eu si crede-ma ca nu vei regreta investitia asta.Ita va merge orice la maxim(fifa,bf, mw, cod, far cry, etc.). daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma;)!
Am sa tin cont de sfaturile tale, totusi as vrea sa stiu ce placa video ar merge.
Placa mea video s-a stricat si as fi vrut sa o inlocuiesc.
Ok multumesc.si inca ceva... vechea placa video era ddr2 iar asta e ddr3... imi va merge?