Mi se pare cel mai bun raport calitate-pret-performanta. Poate nu va fi o diferenta extrem de mare in jocuri dintre cele 2 procesoare, dar in aplicatii se va vedea.Pentium-ul 4 pe care il ai e single core nu?
CE i3? :)) Mha voi nu stiti ce-i aia? baiatu' a zis ca are socket lga 775, i3 nu merge pe asta. Daca vrei performanta ia-ti Intel core 2 duo, pentru ca procesorul tau e cam slab, restul sunt foarte bune. http://www.emag.ro/......80571E7500 ar fi bun
Daca vrei sa iti iei cu 2 nuclee ia-ti core 2 duo pentru ca dual core e minimum la mai toate jocurile deci nu prea o sa rezolvi mare lucru.dar daca tot vrei dual core ia-ti unul care sa fie cu frecventa 3.00 sau mai mult ca sa se vade o diferenta. Daca vrei pentru gaming inainte de procesor mai ia-ti inca 2 GB RAM sa faci 4 si testeaza niste jocuri mai noi cu procesorul ala. Daca poti sa il joci asa cum vrei tu nu mai lua alt procesor ca nu are rost sa dai bani aiurea.Si eu am acelasi procesor si am reusit sa joc cu el AC2 cu numai 1. 500GB RAM pentru ca am avut o placa video buna.Pentru gaming iti trebuie mai mult placa video(una cu 1GB RAM si cam 800+ frecventa de procesor este destul de buna) si RAM decat procesor.
Da,este un procesor foarte bun si un pret mic.
Nu o sa mai ai probleme cu jocurile inca un an pentru ca lumea gamingului evolueaza extrem de repede si cerintele jocurilor vor creste mult.
Cumpara mai bine un procesor i3, i5 sau daca bugetul permite i7.
ar merge si dual core-ul e6600 (un sistem aproximativ am si eu) dar e loc mai bine