Problema poate avea e cauze : 1 windous-ul ravasit de virusi, 2 plac video nu mai face fata (sau placa de baza), 3 conexiune slaba intre display-ul laptopului si restul laptopului, iti recomand sa il duci la repart cat mai repede, probabil problema a aparut in urma unei cazaturi, si ar fi mai bine sa il duci mi repede
Poate fi de la sursa de alimentare, de la placa video sau de la display. Oricum trebuie dus urgent la reparat.
Esti cam nervos draga Geass. "Servus" este un cuvant de origine latina si este imprumutat de unguri de cand erau catolici si faceau slujbele in latina. Ei nu au o limba a lor complexa ci au furat din limbile din jur cum au furat si hainele si lucrurile.
În fiecare zi învăţăm ceva nou. Dar tot nu schimbă faptul că este folosit în majoritate de către unguri.
Asa este dar ti-am spus de ce. ei n-au facut in toata istoria lor de cat sa fure. Pana si bautura ne-au furat-o. Palinca este produs inregistrat la ei. Niste nenorociti. Eu traiesc intre ei si-ii stiu foarte bine.
Lasă că şi noi avem destule chestii de genul, precum tradiţionalele noastre sarmale sau micii, care sunt luate de pe la turci.
Da. Ai dreptate dar nu 70%.
trandafirirosii întreabă: