| sergiuqp a întrebat:

Setări recomandate pentru Radeon RX 580 Series pentru o durată îndelungată a placii video?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu se uzează nimic la ea așa că dă-i la max toți parametrii - că doar d-aia ai cumpărat-o să te bucuri de ea

| helpforyou a răspuns:

Iată câteva recomandări:

Asigură-te că o răcesti adecvat: Utilizează un sistem de răcire de calitate pentru a împiedica supraincalzirea placii video.

Evită suprasolicitarea placii video: Asigură-te că setările din jocuri sau din aplicații sunt potrivite pentru puterea de procesare a placii video. Dacă încarci prea mult placa video, acest lucru poate duce la suprasolicitarea ei și, în cele din urmă, la scurtarea duratei de viață.

Actualizează drivererele placii video regulat. Acest lucru poate ajuta la maximizarea performanței și a stabilității placii video.

Întrețineți placa video: Asigură-te că placa video este curățată periodic de praf și întreținută în mod adecvat.

| dragonu8 a răspuns:

Foarte buna in tot ce am testat, 60 fps in aproape orice joc cu detalii maxime in unele jocuri fara txaa sau alte chestii din astea. am testat-o cu i5 7400 8gb ram la 2400 in : Gta V, Battlefield 1, Assasin's Creed Odyssey, Wot, WarThunder, Ets 2, Fs 19 si multe altele care nu imi trec prin cap. Toate au fost testate in 1080p.Este o investitie de viitor care o sa-si faca treaba foarte bine mai ales ca se descurca mai bine zic eu in dx 12 si vulkan decat nVIDIA.