Pai la mine a venit un reprezentant Romtelecom si mi-a prezentat oferta, am completat o cerere, am lasat un nr de mobil sa fiu contactat de el si cam atat. Au trecut 2 saptamanii si nu m-a sunat nimeni. Am sunat la relatii cu clientii si la Romtelecom si la Cosmote si nu stie nimeni nimic, la Romtelecom imi zice sa sunt la Cosmote si invers, imi zic sa astept sa ma sune ala de a venit la mine, dar totusi au trecut 2 saptamanii de atunci trebuia sa ma caute de 1 saptamana ala dar...pauza.
Mi-au aduys astrea telefonul ma de la romtelecom Nu te astepta sa fie cine stie ce tel. Camera daca faci poze cu pixu ies mai bine ca la tel. Radio aici la mine nu prea prinde, muzica se aude bine nu am ce zice bateria este buna tine la greu, nu trebuie formatata pentru ca este Li-ion. Sper ca am fost de ajutor
Am primit si eu astazi telefonul dupa 1 saptamana jumatate dupa ce am fost contactat. Telefon Nokia C1-01, 5000 Min Cosmote + 5000 Mesaje Cosmote + 5000 Min Romtelecom + 5 Euro credit mie se pare foarte tare.
Da si eu am si sunt multumita de el imi pare rau ca nu am luat doua
loveeclub întreabă: