| Raul4825 a întrebat:

Si eu am o problema cu microfonul! Fie ca e de la cel incorporat in laptop, fie de la unul cu casti pe care il am. Problema e urmatoarea: cand deschid din bara de desktop de jos iconita cu "volume control", am setat sa-mi apara microfonul si sa nu fie pe mute. Dar degeaba nu e pe mute la volume si la balance(deasupra de volume) arata "sters", adica inutilizabil. Apoi cand dau click pe ADVANCED imi apar 2 chestii la tone control: BASS si TREBLE... si bineinteles si acestea sunt inutilizabile si date la minim.
Mai jos imi apare mic 2 select(care e bifat) si sub, imi apare mic boos(care e bifat). Problema sunt de la functiile astea inutilizabile. Mie inainte imi mergea microfonul, dar dupa un timp...nu mai stiu de cand ca de mult n-am mai vb nu-mi mai mergea si apoi cand am hotarat sa vad ce are mi-a aparut asta!

Tin sa mentionez ca folosesc realtek AC 97 exact ce foloseam si inainte si exact ce folosesc si altii si le merge microfonul - pot fi auziti! Am incercat mai multe versiuni de realtek de la unele mai vechi pana la cele mai noi dar tot degeaba...TOT ASA IMI APARE! Spuneti-mi va rog ce sa fac, care va pricepeti. Am cautat ajutor in mai multe parti dar n-am gasit o solutie si acum in momentul asta am mare nevoie de microfon!

1 răspuns:
| Evolution a răspuns:

E de la windows sau nu ai instalat driverul cum trebuie. Încercă să dezactivezi anti-virusul (oricum nu cred că are nici-o treabă el) şi mai incercă, dacă nu îţi sugerez să schimbi driverul (să-l ştergi şi să i-ei altul după net special pentru placa ta de sunet care va fi si updatat la zi), dacă nici aşa nu merge şi ai nevoie de microfon ti-aş sugera să schimbi windows-ul totuşi înainte de asta cheama pe cineva care se pricepe în pc-uri la tine acasă să se uite mai bine.