| InstinctPr3ciS a întrebat:

SKYRIM

Vreau sa stiu cateva lucruri...

1- Cum imi cumpar un cal?

2-Cum incep sa fac misiuni? Acuma sunt acolo in primul sat. mam mai plimbat si mai departe dar nu pot face misiuni. si daca merg mai departe de primul sat pe la castelul ala mare. ma ataca soldatii.

3-Unde pot vinde obiectele gasite?

4-De unde pot cumpara obiecte gen: (arme, mancare, armuri etc.)

5-Cum imi construiesc o casa?

6-De ce unele personaje nu mor? Adica le bat aproape sa le omor, stau in genunchi putin dupa aia se ridica la loc? Sunt personaje principale si nu merge sa la omor?

7- Cum pot sa imi cresc o magie? (adica sa fie mai puternica?)

8- La ce ajuta levelul?

Multumesc!

3 răspunsuri:
| PaulTheBoneBreaker a răspuns:

In primul rand, e foarte important sa ai bani multi. Cheat-urile nu incetinesc deloc jocul. Pentru bani, dechide consola si scrie PLAYER.ADDITEM F
Acum sa-ti raspund la intrebari:

1. Langa toate orasele mari (gen Whiterun, Solitude, Riften, Windhelm etc.) exista o imagine pe harta cu o potcoava. Acolo vorbesti cu unul din oameni si cumperi (costa 1000).

2. Apasa J ca sa deschizi jurnalul si da enter pe misiunea pe care vrei sa o activezi. Soldatii te ataca ori pentru ca ai atact pe cineva, ori pentru ca ai furat ceva. Daca se apropie, baga arma in teaca (R) si ei vor vorbi cu tine. Alege sa mergi la inchisoare unde vei sta putin si apoi te lasa in pace.

3. In orase exista magazine multe, de tot felul.

4. Dupa cum am spus mai sus, de la magazinele din orase.

5. Nu iti poti construi decat daca instalezi extensia Hearthfire. Daca nu, continua sa faci misiuni si o sa iti poti cumpara cate una in fiecare oras.

6. De unele personaje este nevoie in misiuni importante, de aceea nu mor.

7. Cand treci nivelul, alege sa iti cresti Magicka.

8. Cu cat ai nivelul mai mare, cu atat esti mai puternic. Dupa ce il treci poti sa iti alegi ce skill-uri vrei sa le maresti.

Sper ca a fost de folos...

| UrsaRadu a răspuns:

Sall uite raspunsurile la intrebarile tale:
1.Iti poti lua cal de la Markarth Stables.

2. Misiunile le poti vedea pe harta, e un semn cu o sageata sau cv de genu.

3. Obiectele se pot vine la negustori. Te duci la iei, dai pe ''what have you got for sale'' si acolo poti vinde lucrurile tale (dar doar daca au bani negustorii sa le ia)

4. Poti cumpara lucruri de la negustori, cei mai multi se gasesc in Whiterun. Cu cat avansezi mai mult in lv cu atat poti cumpara mai multe lucruri.

5.Casa nu o construiesti, o cumperi.

6. Unele personaje nu mor fiindca asa e jocul facut, in general personajele de la care poti lua misiuni nu mor.

7. O magie o cresti folosind-o de multe ori, iti avanseaza in lv. Sau cand face level caracterul iti poti pune punte (perk) pe acea magie.

8. Levelul ajuta ca sa devii mai puternic, adica iti poti pune puncte pe viata, stamina, magicka si poti pune perk pe diferite abilitati, cum ar fi: varjile de distrugere, armele pe o mana, etc.

Cu placere!

| UrsaRadu a răspuns (pentru UrsaRadu):

Puncte* scuzati greseala big grin