| Ev0 a întrebat:

Slaut! Sunt la liceu si stau la camin si mi-am luat laptop-ul cu mine si as dori sa creez un al 2-lea user pentru. colegii de camera dar sa fie blocat aproape maxim cum sunt la liceu salile de info, adica sa nu poti sa dai pe proprietes sa nu poti face modificari decat in baza de date a useru-lui tau si daca se poate dupa ce s-a inchis laptop-ul fisierele descarcate pe desktop sa dispara.
ps am azut si asta cu disparitia fisierelor de pe desktop.
Multumesc!+Funda!

3 răspunsuri:
| LilGh0st a răspuns:

Pentru asta trebuie sa intri in Control Panel, la User Accounts, intri pe Guest si trebuie sa-l activezi. Nu e nevoie sa faci alt cont, acesta e suficient de restrictionat pentru cat ai nevoie. Pentru disparitia fisierelor de pe desktop. Cat espre stergerea fisierelor de pe desktop, mai bine nu te complica. Mai bine discuti asta cu colegii.

| Ev0 explică:

Innocence_Fallen_1996 sigur la camin in afara de colegi nu umbla mama tata caci ei au propruiul laptop si nau nici o legatura cu mine si proglema mea si LilGh0st am neoie de aia care sterge de pe desktop. O alternatia ar fi Tweaking toolsbox xp 2.2 dar n-am key si nu pot sa fac modificari pe user.

| Innocence_Fallen_1996 a răspuns:

Creaza un user nou si pune-i parola. Unul principal (admin) pe care il vei parola si un al doilea pentru prieteni tai, mama, tata etc.