Eu il am din noiembrie si pana acum sunt muitumita de el si cred ca merita cumparat.
E ca si cum ai intreba daca merita sa faci sport...
Normal ca merita (pentru cine are bani de dat), e un telefon puternic, dar vei vedea ca nu peste mult timp va iesi S8
Da, merită!
Dar ce zici de modelul simplu? Mi se pare mai "nașpa" este, mai ales la selfie in grup, că dacă e un om la marginea, efectiv se curbează fata respectivului.
Merita si o spun cu mana pe inima am apucat sa butonez un astfel de "telefon" este unul foarte reusit cu finisari foarte bune, componente de top, o gama de culori destul de ok, are o miscare fluida prin aplicati, se misca foarte bine pe net.
Sa nu uitam de camera super buna de la Samsung carer face aproape ca o camera de dslr(in proportie de 60-70%).
Acum vorbim de un smartphon avansat in tehnologie, un smartphone care a promis mult cand a aparrut pe piata, un smartphon pe care il am si eu de aproape un an si pe carel apreciez foarte tare. Eu ti-l recomand pentru ca are viteza buna de miscare si un aspect foarte frumos. Succes in alegerea telefonului potrivit pentru tine si sper ca te-am ajutat!
JockerStoica întreabă: