| DoarEu291 a întrebat:

Soo,vreau sa-mi iau un telefon qwerty. Vreau sa faca poze decente,in conditii bune, sa pot asculta muzica, sa fie portivit pentu navigat si chat-uit...Ma gandeam la Nokia asha 210.Alte propuneri? Am un buget scazut,. laughing Vreau sa aiba neaparat wi-i. Fundăă!

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

In afara de tastatura querty, asa 210 nu e bun nici la navigare pe net, nici nu scoate niste poze prea stralucite. Am vazut ca pretul telefonului este de 200-230 lei, daca mai pui deoparte maxim 50 lei, iti iei un smarthone foarte bun. ( VDF smart mini, allviw a4 you, etc )

Bft!

| LTAA a răspuns (pentru Jipa95):

Dacă nu mă înșel, în întrebare scrie Qwerty.

| Jipa95 a răspuns (pentru LTAA):

Stai frate un pic. Nu am voie sa recomand un telefon mult mai performant decat Nokia? intr-un buget destul de limitat, un telefon cu tastatura qwerty nu este tocmai stralucit. Si un smartphne are tastatura qwertywinking

| LTAA a răspuns (pentru Jipa95):

Un Blackberry SH ar fi o optiune destul de buna.

| Jipa95 a răspuns (pentru LTAA):

Treuie sa fi un pic cu capu sa-ti iei un BB SH cand ai foarte mult de unde alege dintr-un telefon mai bun si nou.

6 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Intră pe eMag, acolo ai filtre de cafea și configurezi opțiunile.

| Dxi a răspuns:

Qwerty-urile nu sunt atat de performante la poze din cate stiu eu. HTC chacha cred ca este mai stralucit! merita sa arunci o privire. ( eu am avut un Nokia e7 qwerty, sa stii ca nu merita!