| Lalala202 a întrebat:

Sper ca-i sectiunea care trebuie.=]
Mi s-a stricat laptopul vechi si mi-a zis tata ca nu mai este nimic de facut si sa ma gandesc daca vreau altul. Mai intai sa va zic ce are, poate ma puteti ajuta sa nu ma despart de "dragostea mea"puppy dog eyes. Cand umblam pe el fara sa fie pe suport din acela cu cooler se incingea foarte tare si mergea foarte greu. Daca deschideam youtube sau o simpla melodie incepea sa baraie, sa se blocheze si la un moment dat sa imi apara un ecran albastru pe care zicea ceva de physical memory(sper ca am scris bine "-.- ) si trebuia sa il inchid din buton. De vreo luna, cam asa, imi merge greu, se blocheaza chestiile gen mess, google chrome, se incinge din ce in ce mai tare si acum nu mai pot asculta o melodie ca o tot intrerupe la modul barait din 2 in 2 secunde. Pana si acel sunet de eroare, de exemplu cand vreau sa sterg un text si nu mai sunt caractere (stiti voi ^^) il distorsioneaza. Acum pana si pe suportul acela cu cooler(nu stiu cum se numeste.) se incinge. Este un notebook Acer AspireOne. Majoritatea fisierelor nu sunt pe C: si nu cred ca tine de memorie. Nu am jocuri sau stiu eu ce chestii pe el. Doar messenger, media players, google chrome si diverse fisiere(imagini, word, etc.). Daca e ceva de facut, as aprecia orice sfat.(in detaliu xD).

Daca nu, as vrea niste propuneri cu notebook`uri bune. Nu as vrea laptop normal ca m-am invatat sa il duc peste tot dupa mine si mi-ar fi greu sa ma dezobisnuiesc.=] Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Trebuie să-l cureţi de praf. Te înarmezi cu o şurubelniţă bună (cap cruce) şi îl desfaci cu grijă, punând şurubelele şi piesele în ordine ca să ştii să-l mai asamblezi la loc. Trebuie să ajungi până la cooler, să-l desfaci şi să-l cureţi bine. Atenţie, fanta de aerisire de la piesa metalică trebuie bine curăţată! Eu acolo am găsit un fel de burete format din praf strâns în timp şi care bloca eliminarea aerului cald din interior.

Asta-i tot ce ai de făcut. Probabil nu este o defecţiune fizică şi nici de software, ci doar simplul fapt că procesorul şi/sau alte componente se încălzesc peste măsură, îţi crează acele neplăceri. Succes!

4 răspunsuri:
| UiteeeeVezi a răspuns:

Si eu am Acer aspire 6930 si am patit la fel.
Rezolvarea: Du-te sa ti`l curete de praf, si dupa aia reinstaleaza`ti windowsu. Ecranu ala albastru cum zici tu este Blue screen. baga`ti un windows compatibil si nu vei mai primi. Succes!happy

| Nyghtshadow a răspuns:

Cel mai corect e sa reinstalezi windowsul si sa formatezi complet calculatorul. Sa iei de la zero cum ar veni. Dar nu uita sa iti salvezi datele inainte sa faci asta.

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Imi pare rau de laptop-ul tau. Intrebare: aveai AntiVirus?
Dupa cum se vede, nu e de la cooler (cel mai bine e sa tii laptopul pe o suprafata neteda si tare).
Nu stiu de la ce ar putea fii, poate de la hard.
Daca are garantie, iti recomand sa te duci sa vezi despre ce e vorba.
Daca nu si nu ai ce face, iti recomand urmatoarele marci de laptopri s notebookuri: HP, MSI, Lenovo, Fujustu.
Eu am un Lenovo si merge foarte bine, de apt, de pe el scriu.
Iti urez succes cu ''dragostea ta''.
O zi buna!

| sltlp a răspuns:

Recomandari: 1. curata-l de praf urgent. 2-formateaza tot hdd-ul prin metoda DOD(duraza vreo 10 ore). 3. reinstaleaza windows-ul curat, nu-i mai pune optimizari etc. 4. foloseste 1 singur antivirus calitativ, gen avg 2012. Daca vrei unul no, da-mi pm si zi cati bani ai ca sa te ajut cu o recomandare.