| paranteză a întrebat:

Sper să mă ajute cineva crying((.
Nu-mi mai merge aparatul, îl deschid,arata unde face poze,deci nu are nimic obiectivul,şi când apăs să fac o poză, sau dacă vreau să mă uit la poze nu merge.ce are, vă rog SPUNEŢI-MI.
Vă implor,mulţumesc frumos celor care încearcă să mă ajute.
Vă rooog.
Vă rog din toată iniimaaa, vă rog frumos puppy dog eyes.
SĂ-MI RĂSPUNDĂ ŞI MIE CINEVA LA ÎNTREBAREE.Mie frică să-i spun mamei. aparatul e achiziţionat de aproape o lună,şi a merg bine până acum, ce aş putea facee?

10 răspunsuri:
| tooteu a răspuns:

Salut
se aude cand face poza?
poate o fi memoria plina. chiar nu imi dau seaama ce are sad

| K0sti a răspuns:

Bateria, posibil.

| tooteu a răspuns (pentru K0sti):

Cum K0sti,,bateria? daca nu poate sa se uite la poze? thoamnee laughing

| paranteză explică (pentru K0sti):

Nu ştiu, sper să ai dreptate. am pus bateriile la încărcat, le lăs până la 1, acum am deschis aparatul şi am apăsat pe buton şi a făcut o poză. happy Iar apoi nu a mai făcut. Doamne Ajută să ai dreptate. îmi vine să mă dau cu capul de pereţi, trebuia să fiu atentă, mai bine nu-mi cumpăra mama decât să regret că l-am stricat ca o proastă. sper să îl repar fără sa afle ea. :*, sper să meargă.

| paranteză explică (pentru tooteu):

Am bifat să nu se mai audă. dar te rog eu dă-mi un sfat, cât de mic puppy dog eyes. merci! : *

| K0sti a răspuns (pentru paranteză):

Pai e posibil sa se vada afisajul si sa scoata si obiectivul, dar e posibil sa nu mai aiba zvac sa fac poza. Mai ales daca e si cu blit. Si se prinde ca nu are energie suficienta...si nu face. Sa speram ca asta e. Daca nu e in garantie, am inteles ca nou, deci nu ar fi o problema asa mare.

| tooteu a răspuns (pentru paranteză):

Eu zic sa faci mai ce a zis kosti daca nu e de la baterii..singura problema care a ramas este sa il duci pe furis la cineva care stie, sper sa nu ajungi pana acolo...bafta happy

| paranteză explică (pentru K0sti):

Nu ar fi o problemă aşa mare..am mers azi la pădure, şi l.am avut într.o geantă şi poate s-a aşezat cineva pe el?

| Meisaros_Andreea_1997 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, la mine era cardul de vina

| Meisaros_Andreea_1997 a răspuns (pentru paranteză):

Și mie mi s-a întâmplat, doar că la mine era cardul de vina.