| dolyan a întrebat:

Spune-ti-mi si mie, cum pot pune un link la statusul de messenger?

Răspuns Câştigător
| EdynSt a răspuns:

1.selectezi un link dorit si dai copy
2. apasa pe what are you doing
3. putin mai jos este un spatiu gol
4. apasa in spatiul ala si dai paste
5. apesi enter si gata
fundita! pls nu am decat una

11 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Cu paste

| hSh3ad a răspuns:

Pentru link:Il pui unde pui statusu normal Copy+Ctrl+V
Pentru link ascuns Scrii statusu si jos mai e o casuta, in acea casuta pui linkul si dai enter (dupa ce l-ai pus)
Trebuie sa apara un albastru ca sa fie link ascuns!

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Helăăău a răspuns:

E simplu! selectezi link-ul si ii dau copy ( click dreapta->copy) apoi te duci acolo unde vrei sa scrii statusul si dai paste sau lipire ( click dreapta->paste )

| dolyan explică:

Nici unul dintre mesaje nu ma ajutat...pana la urma am reusit singur. se pare ca in versiunea mea nici macar daca scriu acel link la status, nu ar merge sa dai clik. pana la urma am setat ca at cand am web-ul deschis sa imi schimbe status-ul in link-ul respectiv:-) multumesc oricum tuturor pentru raspuns! sper ca nu va suparati ca ii acord fundita lui edyn121 chiar daca raspunsul lui este identic cu cu marea majoritate. dar mi-a placut asa, ca idee cat de imp e pentru el sa faca 3 funda:-)

| dolyan explică:

2 funda, pardon :-)

| AndY_8355 a răspuns:

In primul rand iti trebuie messenger 9
si cand vei da sa scrii statusul iti vor aparea 2 casute:
in prima statusul
in a doua linkul

bafta!

| Viper_1588 a răspuns:

Copy si Paste la status.Mai putin de 10 secunde.

| xLikeTpu a răspuns:

Buna.
Cand dai clik pe status, iti apare mai jos, : http://. continui acolo!

| ALEXme_4367 a răspuns:

Copiezi linkul si ii dai paste acolo unde pui status, daca pui si un mesaj de genu CLICK HERE va aparea doar click here fara restul

| EsarfaRozZ a răspuns:

Dai copy la link, te suci acolo in casuta de la status si dai paste, si gatahappy

| amy_3939 a răspuns:

Pai daca vrei sa pui ca sh status il pui acolo unde scrie "What are you doing?" dar daca vrei sa dea click si sa acceseze linkul, dai click unde scrie "what are you doing?" si scrii statusul si sub scrie "also link to a web page..." si scrii acolo linkulbig grin