| costzy a întrebat:

Spuneti-mi si mie care se pricepe la routere, nu imi merge un router asus RT-N10.Imi arata ca am semnal maxim dar nu sunt conectat la internet.

9 răspunsuri:
| ionutz03 a răspuns:

Pai iti arata semnalul emis de el, care se dimuneaza in functie de cat te departezi de el. Dar conectarea la reteaua emisa de el trebuie sa o faci tu manual.
Acolo unde vezi reteaua cu semnalul maxim, dai pe ea si o sa ai o optiune de conect...dai pe conect (optional e posibil sa iti ceara si o parola pentru wireless) si abia atunci te-ai conectat cu routerul.
Legat de parola, asta trebuie sa o stii tu, e una implicita ori ai pus-o tu (daca nu o mai stii se poate afla)
Daca ai intrebari imi lasi mesaj cu mai multe detalii.
Succes

| costzy explică (pentru ionutz03):

Am facut cele spuse dar tot nu merge.Cred ca l-am dereglat din setari, atunci cand am vrut sa imi pun parola

Am facut cele spuse de tine dar tot nu merge.Cred ca l-am dereglat, atunci cand am vrut sa imi pun parola

| ionutz03 a răspuns (pentru costzy):

Daca ai facut ceva gresit poti sa ii dai un reset (are o gaurica in spate, sau un buton mai micut) si asa elimini orice greseala pe care ai facut-o

Am facut si asta... cred ca l-am dereglat din satari cand am vrut sa ii pun parola

Am facut si asta, tot degeaba

| ionutz03 a răspuns (pentru costzy):

Daca pe cablu merge, poti sa imi lasi id-ul tau de messenger sa vorbim ca sa ma pot conecta eu la tine sa verific

Ok shadowman_97@yahoo.com

| costzy explică:

Am facut ce mi-ai spus tu dar tot nu merge? Sigur l-am dereglat cand am vrut sa imi pun parola.