| KuolemaTekeeTaiteilijan a întrebat:

Spuneţi-mi şi mie vă rog ce software similar cu Movie Maker aş putea să folosesc pentru un video? Deci am câteva secvenţe pe care vreau să le unesc şi să adaug efecte speciale. Astazi m-am chinuit câteva ore cu Movie Maker şi m-am enervat atât de tare încât am început să plâng. Aproape că termin video-ul şi pe ultima sută de metri, după ce am adăugat toate efectele, muzica, îmi spune că fişierele sunt corupte... dintr-o dată! Am descărcat VideoPad cu speranţa că va merge, însă când salvez videoclipul se opreşte MEREU la 98%. M-am enervat din nou, l-am dezinstalat şi am căutat altul. În sfârşit, găsesc un alt program (nici nu-mi mai amintesc cum se numea) dar l-am şters după câteva minute pentru că nu mă descurcam cu el.

Voi ce program folosiţi? (dacă se poate, să fie simplu de utilizat că nu vreau să stau 10 ore doar ca să învăţ cum să-l folosesc)

1 răspuns:
| TheGazeTTeRuKi a răspuns:

Dvd maker daca ai windows 7, Sony vegas, dar daca vrei sa pui un video pe un dvd merge si fara sa-l faci cu nero sau cu alt program ii dai dor format la dvd sau stick si il pui acolo.