Scrie pe google: Descarca Microsoft Security Essentials.
E foarte bun, il folosesc si eu! Bafta
Eu recomand Avira, sunt profesionisti si sinceri, adica e un antivirus bun dar gratis, si odata pe zi apare un pop-up cu o reclama de-a lor, nu e mare deranj. Eu il folosesc de foarte mult timp si functioneaza bine, plus ca isi face update singur zilnic.
Microsoft Security Essentials?
Nu cred ca este cel mai bun, sincer sa fiu nu l-am incercat dar nu cred ca este la fel de bun ca Avg-ul.
Dece spun asta?
Pentru ca s-a dovedit prin studii, ca Mircosoft Security este unul dintre cele mai bune antivirusuri dar se afla dedesubtul altora.
Din topurile pe care eu l-am citit, rezulta ca cele mai bune antivirusuri la ora actuala sunt Avira si Avg.
Singura diferenta gasita si chiar si experimentata de catre mine, este ca Avg-ul este mult mai rapid ca Avira, si iti ocupa mai putina memorie, plus ca-ti foloseste mai putine resurse decat Avira, care-ti face pc-ul sa mearga ca un melc daca nu este unul performant.
Deci, eu iti recomand Avg, pentru ca este si gratis.
Eu folosesc avast super bun.nu e complicat si lucrezi super bine cu el il recomand bafta :*
Http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AVG-Free-Edition.shtml
eu am versiunea mai veche, il folosesc de 3 ani, pe laptop, nu mananca multe resurse si nu am avut nici cea mai mica problema
De nicăieri, pe scurt.Nu există antivirul „cel mai bun" deoarece nici cel mai performant, scump și ultralicențiat antivrus din lumea asta nu îți poate oferii protecție de 100% =>nu există windows nevirusat sau cel puțin ne tranzitat de malware, ca drept dovadă a scăderii performanțelor lui în timp(că așa stă treaba în lumea Micro$oft Windows și sateliții acestuia(producătorii de antiviruși, de exemplu)), dar cele mai eficiente pe o scară de la 1-5 ar fi:
Kaspersky
Este clasat pe primele locuri deoarece a obținut cel mai mare puctaj la detecția și eliminarea malware-ului, avâd cea mai mare rapiditate de a se actualiza cu ultimele rădăcini virale, dar are un mare minus și anumke este un consumator extrem de mare de resurse(undeva la 200-250 Mb)
2Avira
Deși nu prea are ce căuta pe un hardware slab deoarece îți va transforma windos-ul într-o cizmă, dar ca și detecție-eliminare de malware stă cel mai bine cu o rată de peste 97% de detecție
3 Microsoft Security essentials
Se descurcă foarte bine la detecție și eliminare, se actualizează și de 3 ori pe zi prin automatic updates și consumă foarte puține resurse.
4 AVG
Deși ca detecție poate copncura cu Avira l-am clasta pe ultimul loc deoarece în varianta free nu șterge malware-ul din sistem, ci doar îl mută în carantină, ceea ce poate fi dernajant, deoarece acest fișier va crește în dimensiuni => scăderea spațiului de stocare pe hard disc.
5 Bid Defender
Eficient și nun prea în același timp
Succes
Sfatul meu. nu va luati antivirus nu rezolvati nimic keyloger nu il depisteaza daca nu il ai cumparat nu face mare chestie. Eu unul nu ma bazez pe un antivirus pentru ca doar mananca ram si procesor e inutil, am windows instalat de mine(windows cracuit) si il am de aproape un an si nicio problema