anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie careva cum imi fac cont pe youtube?
Am dat la sus la "Create Account", dar ma ingrijoreaza faptul ca imi cere prea multe date( ca Location sau Date of Birth ).
Mai are cineva cont pe youtube?
As dori sa imi spuneti pas cu pas daca nu va deranjeaza, cum fac sa imi creez contul.

7 răspunsuri:
| andrei95 a răspuns:

La "location" pune si tu ceva acolo dar parca nu e obligat iar la "date of birth" pune sa ai peste 18 ani ca sa poti vedea unele filme care sunt doar pentru publicul adult si gata

| Oti a răspuns:

Da stai linistit nu e nicio problema cu datele personale.
La un moment dat o sa iti ceara si nr tau de telefon ca sa iti trimita un cod cu care sa iti activezi contul. Poti sa il dai fara prb.Nu se intampla nimichappy

| cosmin21 a răspuns:

La datele despre tine poti pune la misto unele false, nu trebuie sa dai datele reale.

| LiaElla a răspuns:

Poti scrie totul cu incredere chiar si numarul de telefon deoarece o sa ti-l ceara.nu este nicio problema si eu mi-am facut cont si am dat numarul apoi am primit un cod de confirmare...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@andrei85: Mi-a venit acum o idee: Daca bag la toate chestiile astea date false? Ce crezi? Ar merge?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A mers sa bag toate datele acelea false, dar mi-e teama sa bag nr adevarat de telefon ca o sa imi incarce factura. Oricum, tinand cont ca si Oti a zis ca nu e nici-o problema, asta e acum. Vad eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge apoi la parola. Am bagat si parola adresei de mail, si parola de la youtube si codul de verificare si degeaba!