| aisha_6036 a întrebat:

Stie careva din ce cauza mi se restarteaza calculatorul foarte des fara ca eu sa fac nimic? Mentionez ca atunci cand deschid calculatorul imi apare o eroare de genul TWEAKUI. CPL. Missing entry: TweakMeUp.pls help me

5 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Poate placa de baza este" obosita"

| ellai a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti formatezi calculatorul.asa esti sigura ca scapi de virusi, iar apoi sa iti instalezi un antivirus pentru a evita probleme de acestea.

| laurentiu_9029 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu si nu cred ca este vorba despre virusi. Mi-am reinstalat windowsul de 2 ori si nu am realizat nimic.Am vorbit cu cineva care se ocupa cu probleme de hardware si mi-a spus ca totul se trage de la hard si trebuie inlocuit.Inca nu mi-am schimbat hardul ca tot astept 200 euro de la stat.Nu cumva, cand te uiti la videoclipuri d epe youtube ti se misca imaginea de la videoclip?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai spyware/trojan pe calculator (un fel de virus), solutia recomandata este sa vorbesti cu cineva pentru a te ajuta sa iti reinstalezi windows-ul

| aisha_6036 explică:

Nu se misca nimic. problema este ca eu am avut un virus mai demult si de atunci a inceput sa faca figuri. astazi imi reinstalez win, sper sa se rezolve problema. multumesc pentru sfaturi.