| BogdanVasc a întrebat:

Stie cineva cu ce program se poate reconstitui un accident rutier in 3D, ca la ProTV spre exemplu (cand arata cum s-a petrecut accidentul, intr-o animatie 3D). Eu ma gandesc ca in Cinema4d, dar exista ceva mai simplu special pentru asa ceva?

3 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Cinema 4D. Altceva mai simplu nu exista, sau daca o exista nu ar fi atat de realist. Sau mai merge in Blender dar e mai greu decat Cinema 4D.
Azi am stat 1 ora jumate doar ca sa modelez o mitraliera si s-o texturez fara sa o animez. si e doar o mitraliera fara prea multe detalii. gandeste-te la un accident, modelari dupa modelari, texturi, efecte, simulari etc. aa sa nu uit ca randarea va dura extrem de mult, cateva minute bune pentru un singur frame, cam 1-2 zile trebuie sa-ti tii deschis PC-ul ca sa termini de randat animatia.

| BogdanVasc explică (pentru introduaicinumele):

Dupa exemplul cum fac cei de la ProTV, nu mi se pare complicat. Am mai umblat in Cinema4D, dar e mai complex pentru ce vreau eu sa fac. In cineva4D animezi pana la cel mai mic cadru, credeam ca gasesc ceva mai simplu. Oricum, mai astept.

| Faruece a răspuns:

Cinema 4D cu siguranta. Uita-te pe Youtube pentru tutoriale. Asta este cel mai simplu din domeniu, mult noroc!