Aflarea locatiei dupa ip e usor de aflat daca respectivul nu are ip dinamic - si atunci va primi ip din toate zonele tarii! http://www.ip-adress.com/ip_tracer/ foloseste linkul de mai sus baga ip si iti spune locatia dar ti-am zis e posibil sa nu fie 100% precis!
Mdaaa, e ceva mai greu, iti trebuie un program mai "dat dracu", probabil radmin si de aflat locatia nu prea cred ca ai cum, decat daca lucrezi undeva in politie
,,, multa bataie de cap,, oricum ip-urile multe sunt aiurea mie de exemplu nu stiu cum am facut si imi spunea ca sunt de la cluj
da eu is de la deva,,, deci nu prea cred ca ai sanse,,
uite mai bine fa altceva intreaba acea persoana unde sta,,,
sau fa-ti alt id si intrab-o de pe ala,,,
nu e mai usor?
bafta :*
E simplu daca vrei sa afli cuiva ip-ul prin yahoo messenger te duci la RUN acolo scrii simplu CMD enter ati apare o pagina neagra si acolo scrii comanda urmatoare"NETSTAT...N ENTER unde punctele reprezinta SPACE BAR pui un under line apoi N si anter si ati apare ip-urile toate cu cei-cele care ai vorbit dar mare ATENTIE! NU ESTE LEGAL nu imi asum responsabilitatile
E foarte usor, il faci sa iti trimita un mail sau un gmail. La yahoo e duci in email, si unde srie actions, apesi pe wiew full healder, si acolo cauti from, si iti scrie ipiul. Dai copy si te duci in ip tracker, si gata
aTi întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: