Depinde de net. Daca e prin fibra optica ai nevoie de routerul dat de ei (care de fapt este un convertor de la fibra la utp)
Daca e prin cablu UTP poti baga cablul direct in in PC si setezi conexiunea prin PPoPe si o sa ai net doar pe PC.
Am inteles. Sti cumva unde gasesc numele si parola necesare pentru stabilirea conexiunii? Le gasesc undeva in contract?
Sunt scrie in contract, daca nu suni la relatii clienti, o sa iti ceara cateva informatii despre titular si o sa iti dea ei userul si parola.
La inceput mi-a dat eroare ca datele sunt incorecte, dar am sunat la Digi si mi-au trimis alt username si alta parola si am reusit sa il fac sa mearga. Multumesc frumos!
Da! Eu am avut fara router ani de zile. Acum circa 6-7 ani mi-am luat si eu telefon cu touch si mi-a trebuit net pe el. Cablul a ramas acelasi. Doar cand am cerut viteza mai mare au venit de mi-au schimbat mufa dar si noua mufa sepotriveste in acele mufe de la router si calculator. Cat despre configurare: depinde. Windowsul mai vechi trebuia configurat. La Windows 7, 8 si 10 nu mi-a trebuit configurat. Chiar ieri am instalat la un vecin Windows 7 si n-a trebuit sa configurez nimic si tot de la RCS-RDS avem si noi.
Daca e deja configurat de pe un sistem anterior nu daca este doar il bagi in router ulterior in pc/ laptop funda#