| tpuball a întrebat:

Stie cineva daca se merita sa cumpar un kindle din America?
Am pe cineva care merge acolo si as putea sa-l rog sa-mi ia unul. Eu vreau cea mai simpla varianta, fara touch(mi-e frica ca se strica touchu'; a avut careva probleme cu asta?), fara tastatura. Pe amazon.com am vazut ca e 79 dolari, dar nu stiu...se gaseste la ei in magazine la acelasi pret sau o fi cu adaosuri? Trebuie platit ceva la vama? Alte taxe?(ca am vazut ca daca de ex. il comanzi din America sa vina la tine acasa trebuie sa platesti 31 dolari vama).
Asta in conditiile in care in Romania, un kindle m-ar ajunge cam 400 de lei.
Si inca ceva. Am inteles ca are garantie internationala 1 an. Daca se strica eu cu i-l dau de cap? Il trimit lor in America?

2 răspunsuri:
| SuciuFlo a răspuns:

E mai rentabil sa-l iei de acolo si nu comanzi sa iti vina aici in tara mai bine il cumpara personal si atunci nu plateste nimic

| crinusofia a răspuns:

Eu cred ca mai bine ti-l iei de aici pentru ca, din cate stiu eu, se platesc taxe oricum si tot acolo iesi. Si nu ar trebui sa iti faci griji pentru touch ca e facut special sa reziste si banuiesc ca poti sa ai si tu grija de el. Aici in tara livrarea in orice oras cu un curier e maxim 20 de lei. Decat sa iti iei ceva de care o sa te plictisesti repede (adica modele vechi) iti recomand sa strangi bani si sa iti cumperi un model nou, de care sa te bucuri multa vreme. De aici mi-am cumparat eu http://www.kindlestore.ro/kindle/kindle-fire-hdx-8-9/ si a trebuit sa economisesc vreo 2 luni bune. Cum crezi si tu, oricum mai sunt pe site si alte modele mai ieftine.