| JohnMcSavage a întrebat:

Stie cineva de ce cand deschid HBO GO pe smart TV de ce se blocheaza la loading? Pur si simplu nu imi intra in aplicatie, apare HBO GO si dupa ramane blocat in loading nu se deschid deloc, pana acum 2 zile a mers, am instalat din nou aplicatia pe smart TV si degeaba nu se deschide, ramane blocat la loading, am un LG smart TV, dau funda.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scoate TV-ul din priza pentru 5-10 minute, dupa care incearca din nou.
Daca nu-si revine, incearca sa instalezi un antivirus, cum este AVG Free si scaneaza soft-ul.
Ultima speranta ramane resetarea de fabrica sau resoftarea totala a TV-ului.

| floreadan a răspuns:

Ai verificat si internetul sa vezi daca e ok?

| JicaContra a răspuns:

Reset tv

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna la compania de cablu poate ei ti au intrerupt Hbo, daca ai avut o perioada gratuit a expirat, vrei in continuare HBO platesti, daca esti la rds suni sa i ti activeze din nou pachetul dar va fi la pret intreg daca i ti convine il activezi daca nu nu.Suni maine si intrebi cit te costa sa activeze din nou pachetul HBO

| Nicu3000 a răspuns:

Și la mine aceeași problemă, asta după ce am acceptat o actualizare la TV LG webos, am revenit la setările din fabrică și aplicația HBO GO și-a revenit.

| Nicu3000 a răspuns:

Revin, Dupa revenire la setari initiale a mers cateva zile dupa care iar s-a blocat. Iar am resetat ca sa-si revina.