| nashu40 a întrebat:

Stie cineva de ce nu-mi merge site-ul tagged? Deschid yahoo mail,vad ce am primit,dar daca vreau sa intru pe ceva primit pe tagged,in primul rand nu mai e activa nicio imagine,iar daca dau click sa intru imi apare o pagina alba cu mesajul " Service Unavailable".
Sa fie ceva de la mine,un blocaj ceva? Au mai fost cateodata probleme minore pe site, dar de data asta de vineri nu mai merge.Care sa fie cauza?
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor!

3 răspunsuri:
| Costel_Siia_1956 a răspuns:

Nu pot sa citesc comenturile si mesajele de pe tagged, imi apare Service Unavailable! daca ai gasit cauza, te rog frumos da-mi si mie solutia. Multumesc anticipat!

| nashu40 explică (pentru Costel_Siia_1956):

Din pacate nu am rezolvat nimic si problema asta o am de vineri. Exact aceeasi problema! Si asta imi confirma ca totusi se intampla ceva, dar nu-mi dau seama ce. Poate fi de la yahoo...sau de la ei de la tagged,dar pana la tine nu am mai auzit pe nimeni sa se planga de probleme,la toata lumea merge. Am incercat cu mai multe browsere si tot la fel, am incercat sa dezactivez antivirusul si firewall-ul, dar degeaba.
In fine, daca aflu ceva te anunt, daca rezolvi ceva ma anunti...ok?
Bafta!

| Costel_Siia_1956 a răspuns (pentru nashu40):

Probabil de la tagged! ...alte mesaje observ ca le pot deschide, doar de la ei nu pot, si asta periodic, ...cand merge cand nu merge! Cineva mi-a zis ca le-a scris lor si s-a rezolvat problema asta, pe care o avusese prin iulie! Probabil va trebui sa fac la fel, cand voi avea timp! O zi buna!