| ionuthebest a întrebat:

Stie cineva de ce nu pot intra pe anumite site-uri cum ar fi: Facebook.com, Google.com, Youtube.com. Imi da aceasta chestie: WARNING! Your flash player may be out of date, please update to continue. Si ma trimite pe un site sa il downloadez. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Nu ai specificat că ai un router.Verifică setările router-ului ca nu cumva să ai restricționat accesul la site-uri ce folosesc module flash.Mi greu să îmi dau seama dacă nu pun mâna să văd eu exact cum e treaba.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

De asta.calculatorul ți-a spus ce îl doare.Trebuie să actualizezi flash player-ul pentru a putea folosii acele site-uri, site-uri ce depind în mod direct de Adobe flash player.Succes

| ionuthebest explică (pentru DeyCj):

Nu are legatura cu Adobe flash player, l-am instalat si dezinstalat de nenumarate ori.

| DeyCj a răspuns (pentru ionuthebest):

Nu trebuia dezinstalat ci doar actualizat.E o mică ....mare diferență.

| ionuthebest explică (pentru DeyCj):

Nu am de gand sa dau pe el pana nu aflu ce este. Si cum explici faptul ca pe toate telefoanele conectate la Wi-Fi primesc aceiasi chestie?

| DeyCj a răspuns (pentru ionuthebest):

Nu ai specificat că ai un router.Verifică setările router-ului ca nu cumva să ai restricționat accesul la site-uri ce folosesc module flash.Mi greu să îmi dau seama dacă nu pun mâna să văd eu exact cum e treaba.