Nu o sa gasesti din pacate in Romania asa ceva. Cel mai usor cauta un telefon cu procesoarele alea si dezlipeste-l de pe placa de baza (daca vrei sa faci un telefon cred ca ai si scule performane ).
Sa cumpar telefonul si sa scot procesorul de pe placa de baza ma ajunge peste 10 milione si asta e doar un proiect, imi mai trebuie si alte piese. si nu vreau sa comand din Romania vreau din afara
Http://www.aliexpress.com/......62923.html
Asta ar fi cel mai ieftin telefon cu acel procesor... Nu gasesc procesorul ala pe alt site in afara de ebay la pretul de 350 de dolari.
Caut un procesor tegra 4 sau qualcomm snapdragon 800, si nu gasesc... ce am gasit e 300 de dolari...
Frate eu nu vreau telefoane eu vreau procesoare gen:http://www.ebay.com/......1138605490 vrau sa fac un telefon cu componentele mele
Pe acel site poti cauta exact ce vrei ai sus in partea dreapta "cautare"
Frate site-ul asta e pentru telefoane nu componente!
Daca nu te superi la ce iti trebuie un procesor dintrala? Vrei sa creezi ceva cu acel procesor?
Vreau sa incep un proiect cu inca cineva si vreau sa vad cat ma ajunge.Pe scurt vreau sa fac un telefon nemaivazut si dupa vreau sa gasesc un finantator...
Kinder19 întreabă: